trgovina

Dvojno arkadne igre konzole palčko krmilnik Računalnik PC USB arkadna palčko gamepad krmilnik za igre joypad, plug and play

Rating
€16.41

Dvojno arkadne igre konzole palčko krmilnik Računalnik PC USB arkadna palčko gamepad krmilnik za igre joypad, plug and play Način Plačila

Sprejmemo samo Depozitni,Western Union.

Prosimo, plačati v roku 5 dni od naročila.

Dostava Pogoji

Mi ladje ponedeljek - sobota razen v času praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.

Standard Storitev traja približno 18-25 delovnih dni.Prosimo, upoštevajte, da ta storitev NI sledljiva.

Hitro traja približno 10-15 delovnih dni.To je sledljiva za vašo državo pošta spletna stran (Kitajska EMS spletni strani).

Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

O Nas

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudbe Z Zaupanjem

  • palčko: 8 Način arkadna palčko
  • Paket: Risanka
  • Paket, vključno s: Dvojno palčko krmilnik
  • Funkcije: Zabaviščni, Boj Proti
  • Starost: >3 Let
  • Vrsta: DIY arkadna igra, ki se deli
  • igralec: 2 igralca
  • barve: kot slike