telo,img,div img {width: 100%;} Philips Avent Naravnih Stekla Baby Steklenice 240 ml Eno SCF053/17

Počasen tok, nastavek

1 mesec +

* Odporna proti vročini Naravno steklo hranjenje steklenički toplote in toplotna odpornost proti udarcem.To pomeni, da je mogoče varno shranjena v hladilniku, se lahko segreje in sterilizasyona primerna.

* Mati prsi podobne širokem žlebu, naravne emzirmedeki kot prijem učinek ustvarja in steklenico vir emzirmeyle utrditev podpore.

* Nastavek znotraj yaprakçıklar navznoter, ne vodi do çökmesine bradavico, mehkobo in elastičnost.Tako, da vaš dojenček je fed v veliko bolj udobno in prijetno.

* Inovativni dvojni ventil, zrak vaš dojenček ne njen želodec hranjenje steklenički girmesini sağlayarak kolike in je bil zasnovan, da bi tako zmanjšali občutek nelagodja.

* Široko-vrat, skozi biberon enostavno čisto napolnjena.Samo nekaj kosov, ki sestavljajo söküp nosil je tudi preprosta.

* Philips Avent Naravno hranjenje steklenički, BPA free * materiala (steklo, polipropilen in silikona).

* Kot nalašč za čistočo, da bi zagotovili najvišjo kakovost v celoti reciklirati, vrhunske kakovosti borosilicate stekla.

* Philips Avent serije z uyumludurPhilips Avent Naravno hranjenje steklenički, Classic baby steklenice in skodelice prijemala hariç

* Združljivo s Philips Avent serije.Naravni stekleničke za hranjenje samo Naravne emziklerle priporočamo, da uporabite skupaj.

* Dimenzije: Višina: 8,7 cm; Premer: 6,6 cm

* Teža: 1 baby steklenice: 14,67 g

  • Material: PC
  • Zmogljivosti: 120ml
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: PHILIPS AVENT
  • Vrsta: Baby Steklenice