Uvod:

Ročni Maščobe Easuring Instrument

1.Odstotek telesne maščobe je izračunana za pet podatke v formulo, ki so višina, teža, starost, spol in upor vrednost med 2 dlani.Ta formula je bila razvita med različne skupine ljudi in je bil preizkušen.To je razvrstiti v : nizka, standard, nekoliko visoko in visoko.

2.ITM se izračuna po : teža (KG) / kvadrat višina (M).To je razvrstiti v : izčrpane, standard, nekoliko debelih in močno debelih.

3.Osnovno presnovo stopnja se izračuna po vnos osebnih podatkov.To kaže na redne dnevne porabe toplote, razen toplote, porabljene v športnih.

4.Lahko pravočasno ugotovite odstotek telesne maščobe in poskusite uravnotežiti svoje dnevne prehrane in športnih glede na merilni rezultat, da bi tako dosegli cilje, da so zdravi, fit in lepe.

Značilnosti:

1.Brezžični, ročni, lahki, prenosni, enostaven za prevoz in uporabo.

2.9-oseba-profil pomnilnik.

3.Enostavno prebrati z velik LCD zaslon.

4.Tako prikazal pravilen rezultat v 6 sekundah

5.Tako prikazal pravilen rezultat v 6 sekundah.

6.Ukrepi vaš odstotek telesne maščobe, ITM, telesna oblika in osnovne presnove.

7.Po vnosu vaših osebnih podatkov, meritev lahko začeli s preprosto držite ročaj elektrode in s pritiskom na gumb start.Ker analizator je zgrajena z devet oseba profil pomnilnika, vsakega člana vaše družine ali skupine lahko spremljate uspešnost svojih posameznih uresničevanje rutino.

8.Telesna oblika je opredeljena v: izčrpane, standard, skriti zavaljena, mišice zavaljena in zavaljena.

9.Varčevanje z energijo s samodejno zaustavitev funkcije.

Specifikacija:

Višina: 100~199.5 cm

Teža: 10~199.8 kg

Starost: 10~99 let

Spol : moški / ženski

Temperatura & Vlažnost Uporaba : 10~40 C, 30%~85RH

Temperatura & Vlažnost Skladiščenja : -20~60 C, 10%~95%RH

Pritisni gumb: NASTAVITE, MOČ, ZAGON, GOR, DOL

Napajanje:2 x AAA baterije (niso vključene)

Paket Je Vključeno:

1 x Navodila za uporabo

1 x Ročni Maščobe Easuring Instrument

Opomba:

Zaradi razlik med različnimi prikazi in ročne meritve, prosimo, dovolite 0-2 mm napake in slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Za posebne skupine, kot so športniki in noseče ženske, odstotek telesne maščobe in BMI ne more odražati debelosti pravilno, Hvala vam za vaše razumevanje!

Opomba: Zdaj izdelka, posodobitve, nekatere z logotipom sainthealth nekateri pa ne.Ampak izdelek so vsi isti.smo print logo sainthealth na napravi, da bi bilo dobro znano, da nas vse.Hvala za razumevanje.Servisno službo zavarovanje storitev: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite Pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, če ste zadovoljni z določeno storitev in artikel.In vam bomo ponudili popust pri naslednjem naročilu.Če imate kakršne koli težave z našo predmet in storitev , vas prosimo, da nas kontaktirate na črto, e-pošta, telefon ...Bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.Politika vračanja: povrnili vam Bomo, če boste vrnete elemente v 15 dneh onpon vašega prejema blaga brez razloga.Vljudno bi blaga v prvotno stanje.Hvala!

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: yinhang